Back to All Events

Museumsdag

  • Krengerup Gods 96 Krengerupvej Glamsbjerg, 5620 Danmark (map)

Én billet - mange oplevelser

På den store museumsdag på Krengerup kan man opleve både Hørvævs- og Skodamuseet i fuld vigør. Udover dette er det en enestående mulighed for at komme med greveparret på rundvisning i den gamle hovedbygning.

Krengerup.jpg

Billet koster 180,- og kan købes her.

Hvis man er hurtig, kan man få en af de begrænsede antal pladser til en rundvisning indenfor murene på hovedbygningen. Huset er gammelt og er fuldt af trapper og skrøbelige sager, hvorfor rundvisningen ikke er egnet for gangbesværede eller livlige børn. Familien Rantzau viser rundt på Krengerup kl. 11.00, 13.00 og 15.00 og tidsbookning sker i forbindelse med køb af billet.

På Hørvævsmuseet giver cafeen kaffe, og ud på eftermiddagen vil Poul Strunks Trio spille musik. Museets arbejdspladser og maskiner er bemandet, så der vil være rig mulighed for at observere arbejdet hele vejen fra plante til linned. Desuden er der rundvisning kl. 12.30, 14.30 og 16.00.

Skodamuseet lader denne dag gæsterne opleve bilerne på nærmeste hold med prøveture og gode historier - bl.a om Skodaen Oda, der har været en tur til Mongoliet og tilbage igen.

Så kom en tur til Krengerup Gods og få en dag fyldt med gode oplevelser!

Earlier Event: April 17
Krengerupløbet
Later Event: September 10
Orienteringsløb