Back to All Events

Er Krengerup Danmarks smukkeste herregård?


  • Krengerup Gods 96 Krengerupvej Glamsbjerg, 5620 Denmark (map)

Historiske Huse afholder kåringen af Danmarks smukkeste herregård - og Krengerup er med i opløbet.

Konkurrencen afholdes for at udbrede kendskabet til vores fælles kulturarv, og for at give en forståelse af både den skønhed og de udfordringer, der møder alle dem, der har deres daglige gang på herregårdene.

Den gamle vandmølle

Den gamle vandmølle

Der er nomineret 17 kandidater på tværs af geografi og stilarter, hvor Krengerup medgår som en helstøbt repræsentant for den fynske klassicisme. På godset er vi stolte over nomineringen og glade for at det vedvarende arbejde med at vedligeholde parken, hovedbygningen og de gamle gule avlsbygninger i bindingsværk bliver påskønnet.

Læs mere om konkurrencen, og om hvordan herregårdene er med til at styrke lokal identitet, kultur og natur.

Stem på Krengerup - eller et af de andre smukke fredede huse.

Earlier Event: August 26
Syddansk Musikfestival
Later Event: April 22
Krengerupløbet