Back to All Events

Koncert med 'Den danske sang'

  • Krengerup Gods 96 Krengerupvej Glamsbjerg, 5620 Danmark (map)

Koncert med ‘Den danske sang.’

"Den danske sang med historien som vejviser" er en musikalsk rejse med fortællinger, revysange, filmmusik, viser mm. Publikum bliver guidet gennem den smukke danske sangskat fra 1930’erne frem til år 2010 med nedslag i musikkens samtid og tendenser.

Koncerten afholdes i hovedbygningens smukke og luftige sal, der præges af de farverige kinesiske tapeter - et rum, der står omtrent, som da huset blev bygget i 1772.

Billetter kan købes her.

 

Maria Norby - ‘What a wonderful world’

 

Sangerinde Maria Norby har optrådt med flere store navne. Hun er en central figur i Trioen Notherly og Maria Norby kvartet. Foruden arbejdet som sanger giver Maria privat sangundervisning og hun er korleder for en række gospel- og rytmiske kor.

Skuespiller Kristian Grumme Nielsen er uddannet fra Københavns Film & Teaterskole og debuterede på Bådteateret i 2016 i den anmelderroste forestilling ”Heartbreak for Dummies.” Kristian er fast skuespiller i Teater Partner in Crime, og på tv har han bl.a. medvirket i ”Historien om Danmark”.

Pianist Rasmus Løhde Nielsen er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium, og er en af Danmarks førende gospelpianister. Rasmus spiller med flere gospelkor, og senest med Sønderjysk Symfoniorkester. Derudover er Rasmus underviser i rytmisk klaver på Haderslev Musikskole.

Arrangør og facilitator følger myndighedernes retningslinjer i forbindelse med Covid-19 situationen. Huset er desværre ikke handicapvenligt.

Vel mødt!

Earlier Event: April 13
Krengerupløbet
Later Event: September 6
Store Bilklubdag